Nieuw woningaanbod! Polderwijk fase 2 is nu live

18 juli '24

In deze nieuwe fase hebben we 12 rijwoningen beschikbaar. Deze woningen weer zeer energiezuinig. De woningen hebben energielabel A++++ en zijn Energieneutraal. Doordat de woningen energieneutraal zijn en binnen de NHG duurzaam grens vallen, kun je voor deze woningen gebruik maken van Nationale Hypotheek Garantie. Wat naast een stukje extra zekerheid ook een gunstige rente oplevert.

image alt

Diverse opties

Deze 12 woningen komen midden in Polderwijk fase 1 en sluiten naadloos aan op de aantrekkelijke architectuur van Polderwijk. Ook deze woningen hebben een houten kern en zijn van buiten voorzien van steenstrips. We zijn druk bezig met het uitwerken van alle details, zoals plattegronden en impressies. Meer informatie volgt snel op onze website.

image alt

Blijf geïnformeerd

Heb jij interesse in een van deze woningen? Zorg dan dat je niets mist. Laat je gegevens achter op het beschikbare woningtype en je ontvangt een e-mail zodra er meer nieuws is. Op die manier ben je altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rond deze mooie woningen.

Wanneer je interesse hebt in Polderwijk fase 2 is het verstandig niet te lang te wachten met het aanmelden op een woningtype van jouw keuze. Het moment van inschrijven voor deze fase kan van invloed zijn op de toewijzing bij start verkoop. 

Bekijk het woningtype
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Wilderszijde? Bekijk hier het aanbod